Duga er finalist i Det Norske Måltid 2017!

duga,dugabyggkorn,heder,premie,ære,byggryn,norsk,østfold,finale,finalist,pokal,presitsje,mat,matprodusent,produsent,nytnorge,spesialitet,stavanger,østfold,norsk,lokalmat,helseeffekt,kostfiber,pris,prisutdeling,beste,vinner,korn,ris,pasta,potet,sunnere,metter,betaglukan,blodsukker,kolesterol

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeprodusentene i Norge, og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling.

Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Konkurransen startet i 2008 og viser frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.

Se mer om info om Det Norske Måltid her >>>

Duga byggkorn - sunt og smakfullt!

Duga er et smakfullt, norskdyrket byggkorn som enkelt kan erstatte andre mindre sunne råvarer i kostholdet vårt.
Her kan du bestille Duga byggkorn >>>

Duga byggkorn hele har en mild, god smak og er et godt alternativ til vanlig ris. Server den ved siden av kjøtt og fisk, i supper eller i salater.

Bruksområder og tilberedning:

Duga byggkorn, hele, passer perfekt som garnityr eller i salater. God erstatning for ris, pasta eller potet. Egner seg godt i supper, gryter, desserter, bakverk o.l. Her er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage med denne allsidige råvaren.

Koketid: 18-20 min, ingen bløtlegging.

Tips! Prøv som trendy byggotto!

Se flere tips for oppskrifter her >>>

Næringsinnhold:

Energi 1387 kJ/332 kcal, fett 2,1 g, hvorav mettede fettsyrer 0,5 g, karbohydrat 59 g. hvorav sukkerarter 0,9 g, kostfiber 15 g, protein 11 g, salt 0,1 g. (inneholder 7 g. betaglukan per 100 g.*)

Dokumentert helseeffekt:

Betaglukan fra bygg har vist seg å senke kolesterolet- Høyt blodkolesterol er en risikofaktor i utvikling av hjerte- og karsykdommer.

Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak på 3 g. En porsjon Duga bygg inneholder hele 3,7 g betaglukan

En porsjon Duga byggkorn på 50 g inneholder 3,7 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå den gunstige virkningen av betaglukanet.

#dugabyggkorn

Anne Marthe Løken (t.v.) og Anne-Marte Røen Bye i Duga AS, begge med sterkt engasjement for å nå ut til det norske folk med #dugabyggkorn

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på post@duga.no eller via vår Facebook-side: https://www.facebook.com/dugabyggkorn/

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *